Dan Bittman petrece cu mii de oameni de ziua lui de naștere

Dan Bittman petrece cu mii de oameni de ziua lui de naștere

După succesul obținut în urma spectacolului de acum câteva zile de la Sala Palatului din București, trupa Holograf duce concertul “Vedere de la Costinești” în alte 4 orașe ale țării.

Astfel, în data de 29 martie, cei 5 muzicieni vor urca pe scena Sălii Poliovalente din Craiova începând cu ora 20. Timp de mai bine de două ore vom parcurge traseul a peste 39 de ani de carieră, ce includ hituri din toate perioadele muzicii Holograf.

Nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Ți-am dat un inel”, “N-am știut”, “Dincolo de nori” sau “Banii vorbesc”. De asemenea în premieră pentru publicul craiovean, trupa Holograf va cânta noul single, “Dă-mi iubirea ta”, lansat în urmă cu doar o săptămână .

Spectacolul de la Craiova este al 3-lea din cadrul turneului național “Vedere de la Costinești”, după cel de la București (20 martie) și Constanța (26 martie).
Oltenii au privilegiul de a se bucura de prezența trupei Holograf la Craiova, chiar de ziua lui Dan Bittman , evenimentul anunțându-se astfel nu un simplu concert ci și un motiv de sărbatoare.

Partajează asta:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on Tumblr0
happy wheels 2 demo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*